• Welkom

  Van harte welkom op de website Grand Café Xity! Wij willen meteen gebruik maken van de gelegenheid om ons bedrijf en de achterliggende gedachte met u te delen. Leest u mee?

  In een mooie omgeving als het Designer Outlet Centre een eigen Grand Café beginnen, is iets waar wij goed over hebben moeten nadenken. Zoveel verschillende doelgroepen met minstens zoveel verschillende wensen; ruim voldoende aanbod voor wat betreft het nuttigen van een hapje en een drankje…wat hebben wij toe te voegen?

  Het antwoord op deze vragen, zal u duidelijk worden als u onze zaak bezoekt: van de sfeervolle inrichting van het restaurant tot de met veel zorg en liefde samengestelde menu- en drankenkaart en ons enthousiaste en gedreven team: wij hebben ú en uw wensen in gedachten en voor ogen gehad!

  Afgezien van de vele bezoekers die doelgericht komen winkelen en vervolgens huiswaarts gaan, zijn er ook mensen als u: een bezoek aan het D.O.C. is een dagje uit, net als een bezoekje aan de naastgelegen bioscoop, het vieren van de verjaardag van een collega, of als bewoner van een van de bovengelegen appartementen die geen zin heeft om te koken: wij zijn er voor ú!

  De behoefte Grand Café Xity te bezoeken zou kunnen zijn: een met zorg geserveerde kop koffie, een vers bereid broodje, een lekkere salade of een heerlijk vlees- of visgerecht. Maar ook: het proeven van een van onze (speciaal-)bieren of een mooi glas wijn met bijvoorbeeld Tapas, een kaasplankje of een wrap van zalm. Onze stam-/leestafel is de thuishaven voor mensen die met een hapje en/of een drankje rustig de krant of een tijdschrift willen lezen, maar ook om even bij te praten of een partner die is genoeg heeft van het shoppen (tijdelijk!) te parkeren.

  Kortom: wij willen graag dat u bij ons in een ongedwongen en relaxte sfeer optimaal kunt genieten en dat u zich thuis voelt bij ons!

  Team Grand Café Xity

  Team

  Het team van Grand Café Xity is met zorg samengesteld: enthousiast, gedreven en gastgericht. Wij zijn (bijna) allemaal op de een of andere manier (achter de kachel, op de vloer, in het horecaonderwijs) al jaren actief in de horeca, met als absoluut raakvlak: als u tevreden de deur uitgaat, zijn wij dat ook!

  Wij realiseren ons heel goed dat u de sleutel bent tot ons succes, daarom horen wij graag wat uw wensen zijn en zullen daar zo flexibel als mogelijk mee omgaan.

 • Voorgerechten

  Tussengerechten

  Hoofdgerechten

  Nagerechten

  Menu's

  Drankkaart

 • Ticketmenu

  Ticket – menu arrangement voor € 24,95

  Relaxed een drie – gangen diner combineren met een film naar keuze voor één voordelige prijs van € 24,95 per persoon. ( Bij de keuze van een 3 D of een film langer dan 139 minuten komt er een toeslag van € 1,00 extra bij ).

  Als gast willen wij u graag de perfecte service bieden en u relaxed laten genieten van uw avondje uit. Vandaar dat wij onze gasten nadrukkelijk verzoeken 2 uur voordat de film start aan tafel te gaan bij “Grand Café Xity”.

  Het filmkaartje naar keuze wordt voor u geregeld en afgeleverd aan tafel door het bedienend personeel na afloop van uw diner.

  Reserveren kunt u telefonisch of heel eenvoudig boeken via de volgende websites:
  http://www.foroxity.nl
  http://www.grandcafexity.nl
  reserveren[at]grandcafexity.nl
  of bel : 0475 - 769188

  Menu's

  Bekijk hier onze ticketmenukaart. Door op het onderstaande icoontje te klikken kunt u deze openen in PDF-formaat.

 • Reserveren


  Wilt u reserveren omdat u met een groter gezelschap komt of omdat u na het eten een film wilt bekijken? Dan verzoeken wij u dit uiterlijk 2 dagen tevoren aan ons kenbaar te maken. Op die manier bent u niet alleen verzekert van een plaats in ons restaurant, maar kunnen wij ook eventuele wensen met u bespreken.

  Neem gerust contact met ons op via 0475 – 769 188 of via reserveren[at]grandcafexity.nl en informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.


  Aanhef: Dhr.       Mevr.


  Uw naam: *
  Email: *


  Aantal personen*:
  Datum en tijd*:  * = verplicht in te vullen velden.
 • Contact Informatie

  Grand Cafè Xity
  Kazerneplein 2
  6041 TH Roermond

  Tel: +31 (0)475 769 188
  info[at]grandcafexity.nl
  reserveren[at]grandcafexity.nl

  Openingstijden:
  Wij zijn elke dag geopend van 11 tot 23 uur.

  Onze locatie

  Contact Formulier

  Aanhef: Dhr.       Mevr.
  Uw naam: *
  Email: *
  Onderwerp*:
  Bericht*:


  * = verplicht in te vullen velden.
 • Bedankt

  U krijgt z.s.m. bericht van ons.

 • Er is iets mis gegaan!

  Probeer het alstublieft opnieuw.